New York Fashion Week Trends

English: NYFW was a big inspiration for all of us. All of the fashion shows were incredible and most important we had some really memorable moments.From biggest stars at the front rows, to Kanye Wests fantastic fashion show, and of course Naomi Campbells fantastic entrance on Zac Posens fashion show.
Yes,it was a blast. But what about the street styles? Bloggers all over the world came to this event dressed to impress and honestly not only that they impressed me but they've also inspired me to crate this list of favorite trends from NYFW which will for sure be the trend of 2015.

Srpski: New York Fashion Week je bila velika inspiracija za sve nas. Sve modne revije su bile izvanredne i ono što je najvažnije je to da smo imali momente koji su bili nezaboravni. Od velikih zvezda u prvim redovim, do Kanye West-ova modna revija, i naravno predivna pojava Naomi Campbell na reviji Zac-a Posen-a. Da, bilo je sjajno. Ali šta je sa uličnim stilovima? Blogerke širom sveta došle su u Nju Jork kako bi prisustvovale ovom važnom događaju. Sa fantastičnim outfitima ne samo da su me inpresionirale već su me takođe i inspirisale da napravim listu mojih omiljenih trendova sa NYFW koje će zasigurno obeležiti 2015.

Floral Jumpsuits
(Kombinezoni sa cvetnim printom)
Svakako nešto novo za ovu godinu,ovakvi kombinezoni postaće pravi hit ovog proleća!

Denim&Pumps 
(Teksas i salonke)
Teksas je još uvek uveliko prisutan! Ako želite da ostavite upečatljiv utisak obucite se skroz u teksas, obujte salonke sa visokom potpeticom i uzmite oversized torbu.Izgledaćete kao da ste upravo došli sa  NYFW ;)


Camel and Trench Coats
(krem kaputi i mantili)
Ove godine camel kaputima pridružili su se mantili. Nosite ih uz vaše omiljene farmerke i običnu belu majicu.





Fancy PJ's
(fensi pidžame)
Ko kaže da moda ne može da bude udobna.Svakako jedan od velikih trendova su donji delovi pisžame,birajte one slatke sa tufnicama ili svetnim printovima. A nosite ih uz džempere,dukseve i bele patike.


White&Gold
(Belo i zlatno)

Bela je jedan od velikih trendova za ovu godinu,a posebno kada se nosi uz zlatne detalje i nakit.


Skirts & sweatshirts
(suknje i duksevi)



Comments

Popular Posts